Alkotásaim

Imádom az őszt! Na jó, ez így nem igaz... a nyarat imádom, az őszt csak szeretem. :) Ilyenkor minden legális kedélyjavítót igyekszem kihasználni: kávé, tea, gyertya, sütik és virágok a konyha asztalon, kedvenc sorozat dvd-ről... Rengeteg gyönyörű, színes növény és termés ideje most érkezett el, amit érdemes megragadni és kihasználni.

Milyen gyönyörű is a pillanat, amikor kiderül (majdnem) biztosan a baba neme! Elkezdődhet az ötletelés, hogy milyen színeket is szeretnénk viszontlátni a babaszobában.

Amikor elkezdtem készülni a Scrapbook (emlék-album) Készítő Workshopra, akkor úgy döntöttem, hogy az én albumom egy "Alkotóház" album lesz. Megörökítettem benne az eddigi workshopjainkat. :) Élveztem minden percét!

Strandtáska

2017.09.18

Ezt a strandtáskát egy végtelenül kedves, nagyon ügyes és szorgalmas leányzónak készítettem, aki sajnos nem tudott részt venni a Strandtáska Díszítő Workshopunkon.

A babavárás önmagában a legcsodálatosabb életesemények egyike, de ha még ezt azzal kiegészítem, hogy egy nagyon jó ok a kreatívkodásra és a gyermeki énünk újbóli felfedezésére, akkor egyre csodálatosabbnak találom.

Kavics-város

2017.09.18

A következő "játék ötlet" végtelenül egyszerű, csak filc, tempera és néhány kavics szükséges hozzá! Nyakláncot készíthetünk, kavicsvárost építhetünk belőlük a homokban.

A bejárati ajtónak központi szerepe van. Ez az első (ha nincs kertünk persze), amivel a betérő vendégünk találkozik. Így fontos, hogy hívogató és barátságos legyen! Az otthonunk nagyon fontos, hiszen ez a hygge-főhadiszállásunk! Egy hely, ahol jó érzés időt eltölteni, ahová sok szép emlék köt minket.

Pólófonalat most először volt szerencsém a kezembe fogni, de mindjárt ezer ötlet villant be, hogy mire is lehetne használni!

Nagyon szeretem nyáron a csíkos ruhákat, felsőket. Mindjárt tengerparton érzem magam tőlük! Mindig is érdekelt a csomózásos technika: idén volta alkalmam gyakorolni... :)

Ezek az asztali virág-dekorációk gyakorlatilag bármilyen alkalomra tökéletes ajándék alternatívák lehetnek akár selyem, akár élő virágból!