Blog

 

Most egy picit elkanyarodok a lakberendezés témától, remélem, nem haragszotok meg érte, de úgy érzem, hogy a mai nap mérföldkő az Alkotóház életében. Ezt a bejegyzést minden segítőmnek és támogatómnak szánom! Köszönöm, hogy elérkezhetett ez a nap!

A Babóca-ház projektünk története nagyon rövid: a kislányom hatalmas Bogyó és Babóca rajongóként húsvét előtt kibökte papijának, hogy nagyon szeretne egy Babóca-házat.

Shauna Niequist a Tökéletes helyett teljes élet című könyvében úgy meséli el, hogy mi is zajlott le benne az elmúlt pár évben, mintha a legjobb barátjával osztaná azt meg. Leírja, hogy hogyan is ébredt rá, hogy mik azok a dolgok, amik fontosak és mik azok, amik csak annak tűnnek... Szerintem, nagyon tanulságos olvasmány.

Amikor bementem a könyvesboltba, annyit kérdeztem, hogy mit tudnának ajánlani lakberendezés témakörben. Az egyébként végtelenül kedves eladó lány pironkodva mondta, hogy nincs túl sok minden... Ez is inkább lelki oldalról közelíti meg a témát és nincsenek benne képek... Én pedig megköszönve a segítségét elolvastam az ajánló első mondatát, és már...

Ma kihasználtam, hogy a kislányom nem volt itthon délelőtt és elpakoltam a játékai egy részét. Tudjátok, mi történt? SEMMI! Meg sem látszódott! Szerintetek keresett bármit is? Feltettem a nagy kérdést a barátnőimnek, hogy ők beférnek-e még a házba a karácsonyi ajándék dömping után. A kedvenc válaszom: "Beférünk! Ha kiverjük a falakat és...